Skip to main content
If you continue browsing this website, you agree to our policies:
  • Condizioni di utilizzo e trattamento dei dati
Continue
x
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Italiano ‎(it)‎
Log in
Scuola di Agraria Medicina Veterinaria
Home UNIPD STRUCTURES Collapse Expand
BCA DAFNAE MAPS TESAF Scuola AMV
Educational offer TUTORIALS FOR TEACHERS CONTACTS MOODLE ESAMI My Media
Scuola di Agraria Medicina Veterinaria
  • Home
  • UNIPD
  • STRUCTURES
    BCA DAFNAE MAPS TESAF Scuola AMV
  • Educational offer
  • TUTORIALS FOR TEACHERS
  • CONTACTS
  • MOODLE ESAMI
  • My Media
  • More

    Personal profile: Nowacka Malgorzata Anna

    Nowacka Malgorzata Anna

    Nowacka Malgorzata Anna

    Courses

    AVP5070079 - QUALITY, PROCESSING AND SENSORIAL ANALYSIS OF ITALIAN FOOD 2018-2019


    Category ALTRI ANNI ACCADEMICI / A.A. 2018 - 2019 / Corsi di laurea magistrale / AV2190 - ITALIAN FOOD AND WINE - ALIMENTI E VINI D'ITALIA

    • Docente: Marangon Matteo
    • Docente: Nowacka Malgorzata Anna
    Academi

    Info

      Piattaforme Moodle in AteneoTecnologie per la didatticaPortale Video MediaspaceStatus Piattaforme Elearning

    Digital Learning e Multimedia - ASIT - Università degli Studi di Padova. Powered by Moodle

    You are not logged in. (Log in)
    Data retention summary
    Policies
    Get the mobile app
    Powered by Moodle