Skip to main content
HOME
UNIPD
STRUCTURES
BCA
DAFNAE
MAPS
TeSAF
Scuola AMV
Educational offer
TUTORIALS FOR TEACHERS
CONTACTS
MOODLE ESAMI
English (en)
English (en)
Italiano (it)
Webmail
Uniweb
Side panel
Home
HOME
UNIPD
STRUCTURES
BCA
DAFNAE
MAPS
TeSAF
Scuola AMV
Educational offer
TUTORIALS FOR TEACHERS
CONTACTS
MOODLE ESAMI
More
Search
Close
Search
Toggle search input
English (en)
English (en)
Italiano (it)
You are currently using guest access
Log in
Home
HOME
UNIPD
STRUCTURES
Collapse
Expand
BCA
DAFNAE
MAPS
TeSAF
Scuola AMV
Educational offer
TUTORIALS FOR TEACHERS
CONTACTS
MOODLE ESAMI
Open course index
Open block drawer
ALTRI ANNI ACCADEMICI
A.A. 2013-2014
LAUREE TRIENNALI
Scienze e cultura della gastronomia e della ristorazione
3° anno
Italian food, cuisine and diets
Topic outline
General
Collapse all
Expand all
Forum News
Forum News
Topic 1
Food and efficiency of agricultural systems
File
Stesura della relazione della prova finale
File
Esempio di tesi
File
Convegno laboratorio sensoriale
File
Topic 2
Men food society
File
Ecologia dell'alimentazione
File
Topic 3
Animalia et animalitas
File
Macellazione rustica del maiale
File
Men, food, society
File
Topic 4
Mediterranean diet - UNESCO
File
Mediterranean diet Wikipedia
File
Animalia et animalitas
File
Macellazione rustica del maiale
File
Topic 5
FAO State of food and agriculture 2012
File
studiare da pagina 100 in poi
Diets
File
Mediterranean diet UNESCO
File
Mediterranean diet Wikipedia
File
Fatty acid profile of food and human health
Topic 6
European diets
File
FAO State of food and agriculture
File
FAO Food insecurity 2015
File
Food and biodiversity
File
Topic 7
Ethnobiology - Friuli
File
Ethnobiology - Pistic
File
Ethnobiology - butterflies
File
Fitoalimurgia - esempi di piatti - Zanin Lucchin
File
Ricerca bibliografica
File
Ricerca bibliografica 2
File
Topic 8
Invntare, progettare e produrre gastronomia dalla storia - Fabris
File
Topic 9
Cibo come benessere: gusto e cultura a tavola
File
Topic 10
Manuale stesura tesi - Francesconi
File
Bibliografia
File
Topic 11
Relationships between red and processed meats and cancer
File
The Lancet
File
Epidemiologia tumore colon retto in Italia
File